Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Fate: The Winx Saga' wordt een serie boordevol magie!

Netflix deelt eerste teaser en releasedatum van ‘Winx Club’-remake

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

The wait is almost over, want ‘Fate: The Winx Saga’ komt binnenkort naar Netflix! De streamingdienst deelde zopas een eerste teaser vol magie, iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken in deze tijden.


Het is je misschien al opgevallen, maar wij keken als kind héél graag naar ‘Winx Club‘. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat Netflix aan een live-actionremake van de Italiaans-Amerikaanse animatieserie werkte. Al is dat ondertussen alweer bijna twee jaar geleden. Maar ons geduld wordt beloond, want de streamingdienst deelt eindelijk een eerste teaser van ‘Fate: The Winx Saga’ op YouTube.

De synopsis gaat als volgt: ‘Fate: The Winx Saga’ is een coming-of-ageverhaal van vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de Otherworld leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen…’

Bloom en Sky


In de teaser maken we kennis met Bloom. Zij is een doodnormaal meisje, tot ze ontdekt dat ze magische krachten heeft. Bloom wordt gespeeld door ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Abigail Cowen. En zien we daar meteen al chemie tussen haar personage en dat van Danny Griffin, die Sky speelt?

Daarnaast zien we andere Alfea-studenten, zoals Stella (Hannah van der Westhuysen), Terra (Eliot Salt), Aisha (Precious Mustapha), Musa (Elisha Applebaum), Riven (Freddie Thorp) en Beatrix (Sadie Soverall). De youngadultserie werd geproduceerd door niemand minder dan ‘The Vampire Diaries’-producer Brian Young en bestaat uit zes afleveringen. Netflix onthult naast een teaser ook de releasedatum. Markeer 22 januari alvast in je agenda!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '