https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zanger verloor met zijn hulp maar liefst 10 kilo!

Damiano uit ‘Blind Getrouwd’ is personal coach van deze bekende Vlaming

Herlinde Matthys

Damiano Fiore trok vorig jaar veel aandacht in het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Dat kwam niet enkel door zijn sixpack, maar ook door zijn enorm strikte eetgewoontes. Vandaag zweert hij nog steeds bij een gezonde levensstijl en is hij zelfs fitcoach van een heel bekende zanger.


Het was een mooi televisiemoment toen Damiano vorig jaar in ‘Blind Getrouwd’ voor de eerste nacht na het trouwfeest zijn T-shirt uittrok om te gaan slapen: hallo, sixpack! Ook zijn kersverse vrouw Wendy had zeker niet te klagen. Bij zo’n gespierd lijf komt natuurlijk een ijzersterke discipline kijken. Personal coach Damiano had dan ook enorm strikte eetgewoontes.

Pak frieten


Een dik jaar later is hij nog steeds een grote voorstander van een gezonde levensstijl. Damiano is nu zelfs fitcoach van een heel bekende Vlaming, namelijk Stan Van Samang. De zanger schakelde de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer in om een aantal kilo’s te verliezen, en met succes!

Stan verloor in 100 dagen tijd maar liefst 10 kilo vet. Als beloning voor dat harde werk trakteerde Damiano hem op een welverdiend pak frieten. ‘Had een weddenschap met Stan en Stijn’, schreef hij op Instagram. ‘Als ze op 100 dagen 10 kilo vet zouden kwijtspelen door alle adviezen op te volgen die ze van mij moesten volgen, zou ik trakteren op frieten.’

De deal was dat Damiano dan zélf ook die lekkernij moest verorberen. ‘Kan me eerlijk gezegd niet meer herinneren wanneer de laatste keer was’, geeft hij eerlijk toe. ‘Af en toe eens zondigen kan, maar met mate. Ik ben trots op jullie volharding.’ Op de foto zien we de drie mannen genieten van een berg (!) frietjes. En het mag gezegd worden: Stan staat scherp en is duidelijk klaar voor de zomer.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content