Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Yummmmm...

Dakota Johnson belooft een naakte Jamie Dornan in ‘Fifty Shades Darker’

Dakota Johnson kregen we in ‘Fifty Shades of Grey’ vaak in haar blootje te zien. Leuk voor de mannelijke kijkers, maar de vrouwelijke fans – onszelf inbegrepen – hadden liever iets meer van Jamie Dornan gezien. Begrijpend als Dakota is, zorgt zij ervoor dat dat in de vervolgfilm wél het geval is.

De actrice was aanwezig tijdens het programma 'Watch What Happens Live' toen ze de volgende vraag onder haar neus kreeg: ‘Dakota, denk je dat het eerlijk is dat we meer van jouw lichaam gezien hebben dan van dat van Jamie Dornan?'
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wij waren alvast laaiend enthousiast over het antwoord van Dakota Johnson: ‘Hmm, een interessante vraag, en ik zal nu waarschijnlijk in de problemen komen. Ja, ik zorg ervoor dat hij volledig naakt is in de sequel.’ Veelbelovend, maar we zullen helaas nog even moeten wachten op het vervolg. ‘Fifty Shades Darker' komt namelijk pas volgend jaar uit.

Om jullie honger te stillen, hebben we voor jullie al een tussendoortje in afwachting van de film:
 

via GIPHY

 

Wil je nog meer lezen over de film?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '