https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Prinses Charlotte mag morgen twee kaarsjes uitblazen

CUTE: William en Kate delen foto van de jarige prinses Charlotte

Het Britse koningshuis maakt zich klaar voor een drukke dag, want prinses Charlotte mag morgen twee kaarsjes uitblazen. William en Kate hebben alvast een verjaardagscadeautje voor het grote publiek, want het Twitteraccount van Kensington Palace heeft net een nieuwe foto van het meisje vrijgegeven. Wat een schatje!

De kleine Charlotte viert morgen haar tweede verjaardag en naar aanleiding van deze gebeurtenis heeft het Britse koningshuis een nieuwe foto van het meisje de wereld ingestuurd. We krijgen niet vaak beelden te zien van het dochtertje van Kate en William dus fans van de koninklijke familie waren meteen enthousiast.

‘Het koninklijke paar wil graag iedereen bedanken voor de vele lieve berichten en hoopt dat iedereen van deze foto van prinses Charlotte kan genieten’, dit staat er te lezen op het Twitteraccount van Kensington Palace.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook bij haar eerste verjaardag werd er door officiële instanties een foto gepubliceerd. Zo heeft het koppel meer controle over welke beelden van hun kinderen rondgaan. Leuk detail: net zoals bij de eerste verjaardag van de prinses werd ook deze foto door Kate Middleton genomen.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content