Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pairi Daiza

Binnen enkele dagen zal de babypanda z'n oogjes opendoen!

CUTE: nieuwe foto’s van baby P en zijn mama

Pairi Daiza heeft zonet weer enkele schattige kiekjes van babypanda P en mama Hao Hao de wereld ingestuurd. Daarnaast gaf het dierenpark een update over de vooruitgang van het snoezige diertje. 'Wanneer mijn mama mij op de grond zet, probeer ik al wat te stappen', staat er te lezen.

Iets meer dan een maand is hij nu, de kleine panda die voorlopig nog baby P genoemd wordt. Van het roze worstje dat we begin juni te zien kregen, blijft ondertussen niets meer over. P heeft een zwart-witte vacht en een rond buikje, zoals 'een echte panda'. Binnen enkele dagen zal hij waarschijnlijk z'n oogjes opendoen en voor het eerst mama Hao Hao kunnen zien. Spannend!

 

Pairi Daiza schreef onderstaand bericht bij de nieuwe foto's van moeder en zoon.

 

'Hallo vrienden,
Ik heb jullie belangrijk nieuws aan te kondigen: naar het schijnt zal ik binnenkort mijn ogen kunnen open. Dan zal ik eindelijk mijn mooie moeder en de rest van de wereld kunnen zien!  Het is voor binnen twee of drie dagen », waren de woorden van Meneer Wu. Tot nog toe was ik te klein om mijn ogen te kunnen openen. Klein maar stevig! Mijn mama draagt enorm goed zorg voor mij. Haar melk is zo lekker dat ik er al een dik buikje van heb gekregen en vol energie zit. Wanneer ze mij op de grond zet, dan probeer ik al wat te stappen. Ik moet er mij enorm goed op concentreren. Momenteel slaag ik er al in om wat rond te draaien dat is al een goed begin! Wisten jullie trouwens dat er tijdens mijn medische controle een probleempje aan het licht kwam? Ik ben te groot geworden voor het doosje op de wegschaal…. Ofwel is het doosje gekrompen?! Er zit een luchtje aan dit hele verhaal! Ik kan misschien nog niets zien met mijn ogen, maar mijn oren werken uitstekend! Wanneer Meneer Wu mij op de weegschaal zette hoorde ik hem duidelijk zeggen « 1,765 kg » (het gewicht van een groene kool). Hmmmmm… eeeeeeeuh… ik moet wel toegeven, mijn gewicht is, huuum verdubbeld in slechts tien dagen tijd, en vertienvoudigd sinds mijn geboorte. Ik ben ook ondertussen een ECHTE panda geworden. Al het roze is verdwenen (enkel nog op mijn neusje, maar dat telt niet! Toch?) en ik ben volledig zwartwit!
Tot snel vrienden'
Baby P

 

[td_smart_list_end]

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '