Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

EIND-DE-LIJK!

CUTE: dochters van Blake Lively en Ryan Reynolds maken hun rodeloperdebuut

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Hun trouwfoto’s blijven een goedbewaard geheim, en ook de naam van hun tweede dochter is drie maanden na de geboorte nog steeds niet geweten. Dat het een totale verrassing was toen Ryan Reynolds en Blake Lively gisteren voor het eerst in het openbaar verschenen met hun dochters, is dan ook een understatement.


Reynolds (40) werd gisteren in Los Angeles geëerd met een ster op de Walk of Fame en maakte van de gelegenheid gebruik om met het hele gezin op de rode loper te verschijnen. Lively (29) zag er zoals steeds amazeballs uit in een petroleumblauwe jurk van Versace, maar dit keer was het haar kroost die met alle aandacht ging lopen.

Alsof dochter James (die vandaag haar tweede verjaardag viert) er met haar blonde krullen nog niet schattig genoeg uitzag, stal ze ook nog eens de show door papa’s microfoon net voor z’n speech uit z’n handen te grissen.

‘Je bent het beste wat me ooit is overkomen’


Tijdens de ceremonie bedankte de Canadese acteur zijn echtgenote op een manier die veel vrouwen weke knieën zou bezorgen. ‘Ik wil mijn echtgenote Blake bedanken die hier naast mij zit. Ze betekent alles voor mij’, aldus Reynolds.

‘Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je maakt alles in mijn leven beter. Je hebt me de mooiste kinderen gegeven en me de vader van m’n dromen gemaakt, terwijl ik dacht alleen een leuke oom te kunnen zijn.’ Aaaaww.


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '