Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BMAIU-Bg-m7/?taken-by=blakelively" target="_blank">@blakelively</a>

En dat allemaal voor zijn verjaardag

CUTE: Blake Lively en Ryan Reynolds keren terug naar de plaats waar ze verliefd werden

Afgelopen weekend blies Ryan Reynolds veertig kaarsjes uit en dat deed hij op een hele speciale plaats. Want samen met zijn vrouw Blake Lively keerde hij terug naar het restaurant waar ze ooit verliefd werden.

Ryan Reynolds vierde zijn veertigste verjaardag in het Japans restaurant 'O-Ya' in New York. Het restaurant is van onschatbare waarde voor ons favoriete koppel, want daar leerden ze elkaar kennen en sloeg de vonk meteen over. Dat liet Blake Lively op een romantische manier weten via Instagram.

 

'We werden verliefd in jullie restaurant in Boston en we blijven verliefd in jullie restaurant in New York. Bedankt voor het BESTE eten en de BESTE herinneringen. Gelukkige verjaardag, Ryan. Hey Reynolds, ik vind je écht heel leuk. Ik zeg het maar even.'

 

Dit onderschrift verdient volgens ons een dikke #relationshipgoals. Wat een schattigaards. 

 

 

Volgens Ryan was het zelfs zijn beste verjaardag ooit. Op Instagram bedankt hij zijn vrouw, het restaurant en in het bijzonder bedankt hij ook zijn kinderen. 'Gelukkig hebben onze kinderen niets verpest.' De acteur is zijn gevoel voor humor duidelijk nog niet verloren.

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '