Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix/Getty

Veronica Lodge (Camila Mendes) ziet haar oude vriendin Katy Keene (Lucy Hale) terug in NYC.

YASSS: we zien binnenkort een cross-over tussen ‘Riverdale’ en ‘Katy Keene’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl wij nog steeds wachten op een cross-over tussen ‘Riverdale’ en ‘Chilling Adventures of Sabrina’ (make it happen, Roberto!) hebben de makers van de series ondertussen beslist dat de werelden van Veronica Lodge en Katy Keene wel zullen kruisen. En wel heel binnenkort.


In de cross-over trekt Veronica Lodge (Camila Mendes) naar New York City voor een interview aan de universiteit. Ondertussen bezoekt ze haar oude vriendin Katy Keene (Lucy Hale). De twee meiden zullen er een shoppingdagje van maken en ondertussen over alles bijpraten. Waarschijnlijk zal ook Archie’s torso deel uitmaken van dat gesprek.

Roberto Aguirre-Sacasa, uitvoerend producent van ‘Riverdale’, ‘Chilling Adventures of Sabrina’ én ‘Katy Keene’, postte het goede nieuws zopas op sociale media. Hij deelde via Instagram en Twitter een eerste blik op de scène waarin we Veronica en Katy tegenover elkaar zien staan.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Februari 2020


Volgens E! News zal de cross-over plaatsvinden in de aflevering die op woensdag 5 februari 2020 uitgezonden wordt. Een dag later staat die episode bij ons ook op Netflix. Die datum is niet geheel toevallig gekozen. Het is namelijk een dag voordat het eerste seizoen van ‘Katy Keene’ van start gaat op The CW Network. Vanaf wanneer wij die ‘Riverdale’-spin-off in ons land zullen kunnen bekijken, is nog niet helemaal duidelijk sinds het contract tussen Netflix en WarnerMedia afgelopen is.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '