https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

De presidentsdochter liep eerder al stage op de set van tv-reeks 'Girls'

COOL: Malia Obama (18) scoort stage in Hollywood

Malia Obama, de oudste dochter van afscheidnemend president Barack Obama (55) en First Lady Michelle (53) gaat volgens verschillende bronnen binnenkort stage lopen bij Harvey Weinstein, een bekende filmproducent en studiobaas in Hollywood. 

Malia Obama is naar eigen zeggen gepassioneerd door film en televisie en was amper 16 toen ze in de zomer van 2014 haar eerste stage scoorde als productieassistent op de set van 'Extant', de CBS-serie met Halle Berry
 
Een jaar later mocht ze haar intussen goede vriendin Lena Dunham een handje helpen op de set van HBO-serie 'Girls'.
 
 

Eerst een gap year, dan Harvard

De 18-jarige presidentsdochter studeerde vorig jaar af van de middelbare school en besliste eerst een zogeheten gap year te nemen vooraleer ze haar studies zou voortzetten aan de universiteit van Harvard in Massachusetts
 
The Weinstein Company is een van Hollywoods grootste productiehuizen en wordt gerund door Harvey Weinstein en diens broer Bob. Beide zijn fervente aanhangers en geldschieters van Malia's papa Obama en de democraten.
 
Al gaat de grote zus van Sasha (16) nog niet meteen aan de slag. Na de eedaflegging van Donald Trump als 45ste president van de VS later vandaag, vertrekt ze eerst nog samen met haar familie op vakantie naar Palm Springs in Californië.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content