https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @chrissyteigen

Het topmodel heeft het ook over een triootje met Rihanna en Cardi B.

Chrissy Teigen had seks op haar eerste date met John Legend

Herlinde Matthys

In een talkshow waar kijkers vragen mochten stellen aan de aanwezige celebrity’s was Chrissy Teigen opnieuw haar zalige zelf. Ze hield geen blad voor de mond en antwoordde doodeerlijk op de meest intieme vragen.


Chrissy Teigen was te gast in de Amerikaanse talkshow ‘Watch What Happens Live’. Kijkers mochten bellen en de aanwezige gasten al hun vragen stellen. We kennen Chrissy Teigen natuurlijk allemaal als een open boek. Het topmodel geneert zich niet snel en ze is onze lieveling op Instagram dankzij haar doodeerlijke, realistische posts. Ook hier had ze er geen enkel probleem mee om te antwoorden op de meest intieme vragen.

Triootje


Cardi B rapt in een van haar liedjes over een trio met Rihanna en Chrissy Teigen. Een kijker stelde dan ook de vraag aan Chrissy wat ze daarvan vond en wat haar ideaal triootje zou zijn. ‘Letterlijk dat!’, lachte het topmodel. ‘Maar ik ben zó saai. Ik zou diegene van de drie zijn die in het hoekje zou zitten kijken.’

Toen het gesprek ging over hoe ver je mag gaan op de eerste date gaf Chrissy ook zonder enige aarzeling haar mening. ‘Ik heb geen probleem met seks op het eerste afspraakje’, aldus Chrissy. ‘John en ik leerden elkaar kennen op de set van een van zijn videoclips. Ik ging daarna naar een van zijn shows, en het was ook meteen prijs.’ Heel wat preutse Amerikanen vielen ongetwijfeld van hun stoel, en wij houden nu nog meer van Chrissy!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content