Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Welk personage is jouw favoriet?

Deze twee ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteurs krijgen een vaste rol in de Netflixserie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na een fantastisch eerste en tweede seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ staan er ons nog minstens twee nieuwe seizoenen te wachten (yes!). Nu hebben we ook goed nieuws voor de fans van Nicholas Scratch en Theo Putnam. De twee personages krijgen een vaste rol in de Netflixserie.


In het derde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ zullen we heel wat meer te zien krijgen van acteurs Gavin Lockwood en Lachlan Watson. Hun personages Nicholas en Theo zijn gepromoveerd en we zullen dus meer van hen te zien krijgen in het derde én vierde seizoen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het derde deel van ‘CAOS’ van start gaan op Netflix en waarover het zal gaan is nog niet helemaal duidelijk. In het tweede seizoen zagen we hoe Sabrina’s vriendje Nick Scratch zichzelf opofferde om the Dark Lord te verslaan en daardoor nu vastzit in de hel. Maar natuurlijk zijn Sabrina en haar vrienden al een plan aan het beramen om hem te bevrijden. Ook Prudence en Ambrose zullen waarschijnlijk de handen in elkaar slaan om Father Blackwood op te sporen en te doden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '