Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De Temptation-soap gaat verder...

Chiara: ‘Marvin is drugsverslaafd en mediageil’

'Samen met Chiara? Ik hang me nog liever op,' liet Marvin, de meest opvallende 'Temptation Island'-kandidaat, optekenen in Dag Allemaal. Harde woorden, die volgens de Antwerpse verleidster vooral veel zever gezever zijn. Zij stuurde enkele foto's en Whatsapp-gesprekken naar de redactie van Clint.be om te bewijzen dat er wel degelijk sprake was van een relatie tussen haar en de West-Vlaming.

In weekblad Dag Allemaal is Marvin duidelijk: hij en Chiara zijn nooit een koppel geweest. 'Die Chiara mijn nieuwe mokke? Haha, ben je zot? Ik hang mezelf nog liever op. We zagen elkaar wel nog eens na het programma, maar dat stelde niets voor', zegt de casanova daarover. Ook over het hele restaurantincident is hij niet te spreken: 'En die vertoning? Wat denkt die Chiara wel? ’t Was om door de grond te zakken van schaamte.' Bovendien heeft starvin Marvin een excuus voor zijn gedrag op het beruchte eiland: 'Mijn Afrikaanse genen zullen monogamie eerder tegenspreken, maar ik pas mij aan de westerse normen aan', klinkt het in Story. Ja, dat heeft hij écht gezegd.

 

De redactie van Clint.be belde Chiara op om haar kant van het verhaal te horen. En die klonk heel anders. Volgens haar zouden zij en Marvin bijna onmiddellijk na hun terugkeer uit Thailand aan een relatie begonnen zijn en woonden ze zelfs een tijdje samen in het appartement van haar ouders aan de kust. Maar het ging al snel mis tussen de twee, en dat zou volgens Chiara vooral aan Marvin hebben gelegen. 'Marvin is vaak stoned want hij is drugsverslaafd. Hij kan niet van de smoor en de coke blijven, ' aldus de 'Temptation Island'-verleidster. Ze voegde daar nog aan toe dat Marvin mediageil is geworden sinds het programma uitgezonden wordt.

 

Na het hele restaurantincident was voor Chiara de kous af, maar als we haar mogen geloven was dat voor Marvin niet het geval. Nadat hij haar had opgepikt na een nachtje uit, zou Marvin weer z'n liefde hebben verklaard aan zijn 'Temptation Island'-verovering. 'Hij heeft heel de weg praatjes liggen verkopen zoals hij altijd al goed kon. Zo zou ik de enige zijn, hij hield van mij en zou het nu echt menen. Hij zei ook nog dat ik de mama van zijn kindjes ging worden. Maar wat hij gedaan heeft, valt voor mij niet meer te lijmen.'

 

Om haar verhaal te staven, stuurde Chiara onderstaande foto's en screenshots naar de redactie van Clint.be. Wij weten ondertussen niet meer wat te geloven. Waren Marvin en Louise ooit een koppel? En waren Marvin en Chiara ooit samen? Dit wordt ongetwijfeld vervolgd (en vervolgd en vervolgd...)

 

 

 

Bron: Dag Allemaal, Story en Clint.be

 

 

Lees ook:

 

'Niet Louise, maar ík was Marvins lief.'

 

VIDEO: De emoties laaien hoog op in 'Temptation Island'

 

Wow: Chiara en Marvin van 'Temptation Island' maken enorme scène in restaurant

Partner Content

' ' ' '