https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik ga me nu volop concentreren om er bovenop te raken.'

Charlotte Leysen zet tv-carrière on hold door gezondheidsproblemen

De redactie

Ketnet-wrapster Charlotte Leysen was al een tijdje niet meer te zien op het scherm, en dat zal nog even zo blijven. Tijdens opnames in Afrika had ze een zware voedselvergiftiging opgelopen en daar lijkt ze nog niet van hersteld te zijn. Ze heeft daarom een aantal tv-projecten on hold moeten zetten en daar wordt ze naar eigen zeggen niet vrolijk van.


Tijdens opnames in Togo, voor de Ketnet-reeks ‘Goed Gezien‘, liep Charlotte Leysen (30) een zware voedselvergiftiging op. Ze werd ter plaatse behandeld, maar is dus nog niet helemaal hersteld. Dag Allemaal deelt vandaag mee dat de dokters nog bijkomende medische testen moeten uitvoeren om uitsluitsel te kunnen geven over de gezondheidstoestand van Charlotte. Ondertussen is de Ketnet-wrapster genoodzaakt om zich terug te trekken van een aantal grote tv-projecten. Ze zou zelfs de kans hebben gekregen om een nieuw VIER-programma te presenteren in primetime, maar ook dat heeft ze tot haar grote spijt moeten weigeren.

‘Het is heel vervelend dat ik momenteel lichamelijk niet in staat ben om mijn werk met volle energie te doen’, vertelt Charlotte in Dag Allemaal. ‘Daardoor heb ik enkele mooie tv-projecten on hold moeten zetten. Het lijkt me logisch dat ik daar mentaal niet heel vrolijk van word, gezien mijn grote passie voor het vak. Ik ga me nu volop concentreren om er weer helemaal bovenop te raken.’ Charlotte zou haar vrije tijd momenteel in Zuid-Spanje doorbrengen, waar haar ouders een verblijf hebben. Wanneer ze terug aan het werk zal kunnen, is nog onduidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content