https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wist je dat de tweelingbroer van ‘Orange Is the New Black’-actrice Laverne Cox voor bepaalde scènes in de huid van haar personage Sophia kroop?

11 celebs van wie je niet wist dat ze een tweeling zijn

Mary-Kate en Ashley Olsen, Dylan en Cole Sprouse, Tia en Tamera Mowry én Benji en Joel Madden kennen we allemaal, maar wist je dat er ook een hele hoop andere celebs zijn die een tweelingzus of -broer hebben. Hun wederhelft is weliswaar niet (of toch een stuk minder) beroemd, maar wij geven ze al te graag een plaatsje in de spotlight.


 

1. Gisele Bündchen


Gisele Bündchen en haar tweelingzus Patricia schelen vijf minuten. Vroeger hadden ze dezelfde droom om model te worden, maar enkel Gisele brak door. Zij werd zelfs het best betaalde supermodel ter wereld. Gisele heeft daarnaast nog vier andere zussen: Raquel, Graziela, Gabriela en Rafaela. Ook Gabriela ambieerde een carrière als model, maar moest uiteindelijk ook het onderspit delven voor haar zusje Gisele.

2. Rami Malek


Ook ‘Bohemian Rhapsody’-acteur Rami Malek is een identieke tweeling. Zijn broer Sami mocht in 2019 mee met zijn broer naar de Golden Globes, maar in het echte leven werkt hij als leerkracht. In het verleden gaf de acteur toe dat ze tijdens hun schooltijd regelmatig van plaats wisselden. Nu lijken de twee – ondanks het feit dat ze een identieke tweeling zijn – een stuk minder op elkaar.

3. Ashton Kutcher


Ashton Kutcher en zijn tweelingbroer Michael zijn vrij close. ‘Ik zie hem als mijn beste vriend‘, aldus de acteur in een interview uit 2012. Michael, die geboren werd met cerebrale parese (een soort van hersenverlamming) is alvast heel dankbaar dat Ashton zijn broer is. ‘Hij geeft mij een stem en ik ben zo dankbaar dat ik deze op mijn beurt kan gebruiken om anderen te helpen‘, aldus Michael Kutcher.

4. Scarlett Johansson


Scarlett Johansson heeft een tweelingbroer Hunter en is maar drie minuten jonger. Haar broer is geen acteur, maar hij mocht zijn zus al verschillende keren vergezellen naar filmpremières en andere events op de rode loper. Zelf zet hij zich vooral in voor goede doelen en heeft hij een grote interesse voor politiek.

5. Eva Green


Eva Green, die we vooral kennen van ‘Sin City‘, is net twee minuten ouder dan haar tweelingzus Johanne. Zij hebben twee totaal verschillende levens: Eva streeft een carrière na als actrice in het drukke Hollywood, maar Johanne, of Joy zoals haar familie haar noemt, leeft op het platteland en spendeert al haar tijd aan haar paarden.

6. Aaron Carter


Aaron Carter is het jongere broertje van de Backstreet Boys-zanger Nick Carter, maar Aaron kwam niet alleen op de wereld. Zo heeft hij nog een tweelingzus Angel. Aaron en Angel zijn alvast ontzettend close. Zo close zelfs dat hij met haar naar het altaar liep toen zij het jawoord gaf in 2014.

7. Vin Diesel


Toen de ‘Fast & Furious’-acteur Paul Walker, een goede vriend en collega van Vin Diesel, stierf in 2013 deelde de acteur een jaar later een bericht op zijn Facebookpagina met als titel ‘The Two Pauls’. Zo grapte hij dat zijn tweelingbroer, Paul Diesel, meer op zijn overleden vriend leek dan op hem en dat ook Paul Walker als een broer voor hem was.

8. Malika Haqq


Wie naar ‘Keeping Up with the Kardashians’ kijkt, kent Malika als een van de beste vriendinnen van Khloé Kardashian. Zelf heeft het tv-gezicht ook een tweelingzus, Khadijah, die zelf ook al een keertje te zien was in de realityserie.

9. Alanis Morisette


Alanis Morisette kennen we allemaal van haar wereldberoemde hit ‘Ironic’, maar wat je misschien nog niet wist over de zangeres is dat ze een tweelingbroer heeft. Haar broer Wade heeft duidelijk ook aanleg voor muziek, want net zoals zijn zus is ook hij een muzikant. Al blijft het grote succes voorlopig voor hem uit…

10. Laverne Cox


Ja, ook ‘Orange Is the New Black’-actrice Laverne Cox heeft een tweelingbroer. M Lamar is voornamelijk bezig met muziek, maar wist je trouwens dat ook hij te zien was in dezelfde serie waar zijn zus één van de hoofdrollen in speelde? Zo kroop hij in enkele flashbackscènes, voor Sophia haar transitie had ondergaan, in de huid van het personage.

11. Kiefer Sutherland


De acteur die we vooral kennen van zijn rol als Jack Bauer in de serie ‘24’ verdient ook een plaats in deze lijst. Hij en zijn tweelingzus Rachel Sutherland zijn geboren in Londen, maar zijn opgegroeid in Canada. Waar haar broer liever voor de camera staat, brengt zij meer tijd door achter de schermen. Zo werkte ze al mee aan de productie van verschillende series zoals ‘Nurses’ en ‘Rookie Blue’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten