Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

De kleine spruit kreeg een originele naam.

Cath Luyten (43) is opnieuw mama geworden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

VRT-presentatrice Cath Luyten (43) is bevallen van haar tweede kindje. Ze deelde dat goede nieuws met enkele prachtige foto’s op Instagram. Cath heeft al een dertienjarige zoon Bill uit een vorige relatie.


Cath Luyten verscheen niet zo lang geleden nog hoogzwanger in ‘De Cooke & Verhulst Show’, maar ondertussen kwam de kleine spruit ter wereld. Het Eén-gezicht deelde namelijk enkele vertederende foto’s van haar pasgeboren zoontje op Instagram.

Originele naam


Ze verklapte ook onmiddellijk al de originele naam van het jongetje: Jools. Dit is het eerste kindje samen met haar partner Eshref Reybrouck. ‘Maak kennis met onze meest dierbare’, schreef Cath als onderschrift bij een foto waar ze Jools zijn flesje geeft. Ze voegde er nog de alleszeggende hashtag #headoverheels aan toe, die duidelijk maakt dat ze helemaal gek is op haar kleine mannetje.

Koffiemachine


Jools is een gezond boeleke. ‘4,2 kg. So what mommy‘, schreef Cath al lachend bij een foto van de slapende Jools. Cath en Eshref zijn sinds de zomer van 2018 een koppel. Ze leerden elkaar kennen bij het productiehuis De Mensen, meer bepaald aan de koffiemachine, waar ze allebei werken. ‘Geboren om papa te zijn’, typte Cath onder een foto waar de kersverse papa hun zoontje vasthoudt.

Gelukwensen


Cath heeft al een dertienjarige zoon Bill uit haar vorige relatie met sportjournalist Frank Raes. Op een van de Instagramfoto’s van Cath neemt hij zijn kleine broertje liefdevol vast. ‘Omringd door de beste broer’, aldus Cath. Heel wat collega’s waaronder Tatyana Beloy, Jani Kazaltzis, Evi Hanssen, Elodie Ouedraogo, Tine Embrechts, Dina Tersago en Nathalie Meskens stuurden haar al hun gelukwensen via sociale media.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '