Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

De aankondiging op sociale media zal het hart van menig Disneyfan sneller doen slaan!

HOERA: deze ‘Grey’s Anatomy’-ster verwacht een tweede kindje

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Haar personage dokter Jo Wilson krijgt het momenteel zwaar te verduren, maar in het echte leven kon Camilla Luddington niet gelukkiger zijn. De 36-jarige ‘Grey’s Anatomy’-actrice onthulde gisteren – in Disneystijl! – dat ze haar tweede kindje verwacht met echtgenoot Matthew Alan.


Initieel wilde ze haar zwangerschapsaankondiging ‘super casual’ houden, schreef Camilla Luddington (36) gisterenavond op Instagram. Maar draaide dat even anders uit.

De Britse actrice, bij ‘Grey’s Anatomy’-fans beter bekend als dokter Jo Wilson, riep de hulp in van niemand minder dan Assepoester om aan de wereld te vertellen dat zij en haar echtgenoot Matthew Alan (40) hun tweede kindje verwachten.

Het paar verwelkomde in de lente van 2017 hun dochter Hayden.

‘Overgeven op de set’


Al was haar zwangerschap tot hier toe allesbehalve een sprookje. Zo verklaart ze dat ze de afgelopen maanden minder actief was op sociale media vanwege vermoeidheid en ochtendmisselijkheid. ‘Heb ik zitten overgeven op het werk tijdens de opnames? Yep!’, aldus een openhartige Luddington.

Toch is de actrice naar eigen zeggen dolgelukkig om dochter Hayden (bijna 3) een broertje of zusje te geven. ‘We zijn zo blij en ik kan niet wachten om jullie op de hoogte te houden van de resterende maanden van mijn tweede zwangerschap!’

camilla luddington

Matthew Alan en Camilla Luddington op een Golden Globes-afterparty georganiseerd door The Walt Disney Company op 5 januari in Beverly Hills.


Nog meer bekende mama’s: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '