Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Haar personage Katie raakt verstrikt in een complex web van leugens, bedrog en moord. Klinkt bekend!

AHA: ‘Riverdale’-actrice Camila Mendes is vanaf april te zien in nieuwe Netflixfilm

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl we voor een nieuwe aflevering van ‘Riverdale’ jammer genoeg moeten wachten tot 9 april, is er ondertussen goed nieuws over een van onze favoriete acteurs. Camila Mendes, die Veronica Lodge speelt in de reeks, is binnenkort te zien in een gloednieuwe Netflixfilm genaamd ‘Dangerous Lies’.


Wanneer Katie Franklin (Camila Mendes) haar job als serveerster verliest, begint ze te werken als verzorgster van een rijke oudere man die op zijn leeg, uitgestrekt landgoed in Chicago vertoeft. De twee creëren een band, maar wanneer hij op onverwachte wijze overlijdt en Katie aanduidt als zijn enige erfgenaam, raken zij en haar man Adam (Jessie T. Usher) verstrikt in een complex web van leugens, bedrog en moord. Als ze het wil overleven, moet ze iedereens motieven in twijfel trekken, ook die van de mensen waarvan ze houdt.

De gloednieuwe Netflixfilm is vanaf 30 april te zien op de streamingdienst. Voorlopig is er nog geen trailer beschikbaar, maar zodra dat wel het geval is, lees je het natuurlijk op fashionista.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '