Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Mijn allerliefsten meer verwennen.'

BV-BIECHT: wat zijn de goede voornemens van deze 10 bekende vrouwen?

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het is vandaag de allereerste dag van een gloednieuw jaar! Wat zijn de goede voornemens van deze tien bekende vrouwen voor 2018?

Anouk Matton


Mijn goede voornemen voor 2018 is eigenlijk heel simpel: ik wil 2018 even goed inzetten en beëindigen als 2017. Ik heb een ongelooflijk goed jaar achter de rug: ik ben getrouwd, ik heb op carrièrevlak enkele ‘goals’ waargemaakt zoals op de mainstage van Tomorrowland staan, ik heb ontzettend mooie reizen gemaakt enzovoort. Dus ik kan alleen maar hopen dat ik in dezelfde lijn kan blijven gaan als 2017. Ik ben vooral heel dankbaar voor elke opportuniteit die zich voordoet. ‘Pluk de dag’ neem ik ter harte, ook in dit nieuwe jaar.

Seksuologe Goedele Liekens


Ik doe niet aan goede voornemens met Nieuwjaar. Daar ben ik te oud en te wijs voor geworden. Die neem ik op de eerste lentedag, dat is wat makkelijker vol te houden. Wat meer sporten? Gezonder eten? Meer tijd met de familie? Dat gaat toch allemaal beter als de krokussen uitkomen en vogeltjes weer fluiten.

Actrice Bab Buelens


Kort en krachtig: meer vakantie nemen! Leuk hé?

Presentatrice Cath Luyten


Meer rust inbouwen. Tijd verdelen tussen wat moet en niet moet. Mijn allerliefsten meer verwennen. Ik neem het me elk jaar voor, maar deze keer gaat het me lukken.

Actrice Erika Van Tielen


Lief en mild zijn voor mezelf en voor anderen. Dat is eigenlijk altijd mijn goed voornemen, elke dag van het jaar.

Presentatrice Hanne Troonbeeckx


Ik ben geen voorstander van goede voornemens. Mensen die 1 januari goede voornemens hebben, houden deze wellicht niet vol, anders hadden ze eerder op het jaar al deze voornemens gestart. Ik neem regelmatig het voornemen wat vaker te doen wat ik op dat moment te weinig doe. Het ene moment is dat vaker thuis zijn. Het andere moment vaker met vriendinnen afspreken, meer rusten of meer sporten.

Presentatrice, zangeres en zakenvrouw Eline De Munck


Goede voornemens zijn er om je niet aan te houden. Het is een mooi ritueel dat geen waarde meer heeft mijns inziens. Al zou ik graag gezonder eten en meer tijd maken om dingen met mijn vrienden te gaan doen.

Presentatrice Dina Tersago


Ik ga proberen mijn huishouden nog beter te managen. Soms moet ik nu nog last minute naar de supermarkt hollen om ingrediënten te halen om te koken, terwijl mijn oudste zoon al scheurt van de honger en de oren van mijn kop zaagt voor een ijsje als we aan de kassa staan in een veel te lange wachtrij. Dan krijg ik een klein stresske en neem ik mezelf voor om me beter voor te bereiden en al inkopen te doen in het weekend.

Ex-Miss België en Rode Duivel-vrouw Noémie Happart


Ik ga alles geven voor mijn project. Wat dit precies inhoudt, komen jullie wel nog te weten. Een tip: het heeft te maken met e-commerce.

Blogster Roos Vandekerckhove


Een YouTubekanaal uitbouwen, meer ‘nee’ durven te zeggen, en eindelijk ons trouwfeest plannen! 

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '