Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News / Joel Hoylaerts

Of moeten we nu Tom Fagioli zeggen... Een beetje flauw, we know.

BUON APPETITO: Tom Boonen opent zéér binnenkort zijn eigen pastabar

Robine van Tilburg

Tom Boonen gooit zijn carrière over een andere boeg. De Vlaamse wielergod opent midden september een pastabar in Sint-Truiden.


Tom Boonen opent samen met zijn manager Paul de Geyter en de uitbaters van het Italiaanse restaurant L’Angelo Rosso in Sint-Truiden een pastabar. De zaak zal ‘Roberta’s Pastabar’ heten – vernoemd naar de vrouw van Fillipo Catania, de uitbater van L’Angelo Rosso – en zal half september zijn deuren openen in de Plankstraat in Sint-Truiden.

Gezonde Italiaanse keuken


‘De pastabar zal garant staan voor een gezonde keuken met pasta’s en slow food‘, zegt mede-investeerder Fillipo Catania. Fillipo hoopt in stilte dat de zaak op termijn zelfs kan uitgroeien tot een keten.

Dat Tom heel wat kilo’s pasta verorberd heeft tijdens zijn wielercarrière is geen geheim. Fillipo en Toms manager Paul de Geyter zijn daarenboven geen onbekenden voor elkaar. ‘Paul is al jaren klant in L’Angelo Rosso. Ooit hebben we het erover gehad dat we samen iets in de horeca konden doen. En nu is het ervan gekomen’, vertelt Fillipo trots in Het Belang van Limburg.

Wij kijken alvast uit naar september. Buon Appetito, Tom Fagioli!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '