Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal

Chucky is terug van weggeweest!

BRRR: dit is de trailer van de nieuwste Chucky-film ‘Cult of Chucky’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Moordpoppetje Chucky is helemaal terug van weggeweest. Na een pauze van vier jaar komt hij dit jaar op de proppen met zijn zevende film. En de trailer is alvast veelbelovend...

Charles Lee 'Chucky' Ray is een moordlustige pop die ons al bijna dertig jaar lang de stuipen op het lijf jaagt. De laatste twee decennia kreeg hij er zelfs een vrouw en kindjes bij. Brr! Al die tijd werd Chucky's stem ingesproken door Brad Dourif en dat is in de nieuwe film niet anders, ook al is de acteur ondertussen al 66 jaar oud.

 

Na de horrorfilms 'Child's Play', 'Child's Play 2', 'Child's Play 3', 'Bride of Chucky', 'Seed of Chucky' en 'Curse of Chucky', komt de bekendste moordpop Chucky dit jaar met zijn zevende film: 'Cult of Chucky'. Zijn fans hebben er vier jaar op moeten wachten, maar dat lange wachten wordt nu ongetwijfeld beloond.

 

Wij vinden de trailer persoonlijk een tikkel lachwekkend, maar dat is vast omdat we hem op klaarlichte dag bekeken. Vannacht komen we die kleine Chucky toch liever niet tegen. De exacte releasedatum van 'Cult of Chucky' is nog niet bekend.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Meer filmnieuws:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '