Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros. Pictures

Stephen Kings horrorclown is terug van weggeweest!

BRRR: de langverwachte trailer van de horrorfilm ‘It’ zal nog lang in je hoofd blijven spoken

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Het is zover. De remake van Stephen Kings 'It' kreeg zojuist zijn officiële trailer. En wij weten één ding zeker: voor geen geld van de wereld gaan we deze horrorfilm in de bioscoop bekijken. Vannacht doen we alvast geen oog dicht.

Pennywise is back in town! De trailer van de gloednieuwe 'It' start met het traditionele beeld van Georgie die een papieren bootje over de beregende straten laat varen. Het bootje komt terecht in de riool en Georgie neemt even een kijkje tot... Pennywise' verschrikkelijk angstaanjagende clownensnoet tevoorschijn komt.

 

'It' was een horrorminiserie uit 1990 die gebaseerd werd op het gelijknamig boek van Stephen King uit 1986. Het verhaal volgt zeven kinderen die geterroriseerd worden door een bloeddorstige clown. De gloednieuwe remake die dit jaar nog gereleast wordt, werd geregisseerd door Andrés Muschietti.

 

Wanneer 'It' bij ons in de zalen verschijnt is nog onduidelijk. Wel weten we dat de Amerikaanse release op 8 september 2017 zal plaatsvinden.

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Meer Flair?

Probeer ook ons magazine, nu voor maar 2 euro per week! Klik hier voor meer info.

Flair

 

Bekijk ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '