Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Kathryn Burnett

Accio kerstboom!

Britse vrouw wint Kerstmis met haar magische Harry Potter-kerstboom

Jouw kerstboom mag dan nog zo vol, hoog en stijlvol versierd zijn, hij kan nooit op tegen het exemplaar van de Britse Kathryn Burnett. Zij is superfan – en dat is nog een understatement – van Harry Potter en versierde haar boom voor het tweede jaar op rij volledig in thema van haar gebrilde held. En dan hebben we het niet over een paar bezemstelen en wat toverstokjes.

Het is al de tweede keer dat Kathryn uitpakt met een Harry Potter-kerstboom, maar dit jaar ging ze all out. Een Sorteerhoed als piek, een miniatuurversie van de vliegende Ford van de familie Wezel, een Brulbrief, de Collectebus, de verschrikkelijke Dorothea Omber, wapenschilden van de afdelingen, een hinde (de Patronus van Harry's mama): echte Potter-fans kunnen tientallen referenties naar de verhalen terugvinden in Kathryns boom.

 

kerstboom Harry Potter

kerstboom Harry Potter

Harry Potter

 

De meeste spulletjes kocht Burnett tijdens haar 11 (!) bezoekjes aan de Warner Bros. Studios in Londen. 'Op een dag dacht ik: het is zonde dat ik al die spullen gewoon in dozen laat zitten. Waarom maak ik geen kerstboom in Harry Potter-thema?', vertelt de fan aan Buzzfeed. 'M'n vrienden dachten dat ik gek werd, maar ik deed het toch maar.' Kathryn werkte maar liefst acht uur aan haar magische boom, maar het resultaat vinden wij elke seconde waard!

 

Harry Potter

Harry Potter

Harry Potter

 

Meer Harry Potter:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '