Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

'Misschien hadden we langer moeten wachten met het aankondigen van onze zwangerschap, maar we waren zo enthousiast', klinkt het.

Britney Spears en verloofde Sam Asghari verliezen ongeboren kindje

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Britney Spears (40) en verloofde Sam Asghari (28) zijn hun ongeboren kindje verloren. Dat maakte de popster bekend via sociale media. Het koppel, dat in april aankondigde zwanger te zijn, blijft ondanks het verlies hoopvol. ‘We zullen snel een mirakel hebben’, klinkt het.

‘Het is met diep verdriet dat we moeten aankondigen dat we onze miracle baby vroeg in de zwangerschap verloren zijn’, begint Britney Spears haar boodschap op Instagram waarmee ze het verlies van haar ongeboren kindje wereldkundig maakte.

‘Misschien hadden we moeten wachten met de aankondiging tot we verder waren in de zwangerschap, maar we waren gewoon zo enthousiast om het goede nieuws te delen’, klinkt het.

De ‘Toxic’-zangeres onthulde in april dat ze in verwachting was. Hoeveel weken ze toen zwanger was, is niet bekend.

Spears sluit het bericht af met de vraag haar privacy en die van haar verloofde, Sam Asghari, te respecteren. Ondanks het verlies blijft de 40-jarige popzangeres hoopvol. ‘Onze liefde voor elkaar is onze kracht’, schrijft ze. ‘We zullen blijven proberen om onze prachtige familie uit te breiden. We zijn dankbaar voor alle steun.’

Ook Asghari, de 28-jarige acteur met Iraanse roots die Spears in 2016 ontmoette op de set van haar videoclip voor het nummer ‘Slumber Party’, gelooft dat hij binnenkort vader zal worden. ‘We zullen snel een mirakel hebben’, schrijft hij onder Spears’ post.

Britney Spears is reeds moeder van twee zonen die ze kreeg met haar toenmalige echtgenoot Kevin Federline, Sean (°2005) en Jayden (°2006).

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '