Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @buddyboowaggytails

Het hondje was een stuk ouder dan hij eruitzag.

Boo, het bekendste Pomeriaantje, is overleden ‘aan een gebroken hart’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Boo, het verschrikkelijk schattige Pomeriaantje dat wereldwijd bekend werd via zijn socialmediapagina’s, overleed dit weekend. Dat melden zijn baasjes in een emotionele Instagrampost.


In maart zou hij dertien worden, maar Boo overleed afgelopen weekend aan een hartafwijking. Volgens zijn baasjes kreeg het Pomeriaantje hartproblemen toen zijn beste vriendje, hun andere hond Buddy, in 2017 overleed.

Meest gevolgde Pomeriaantje


Op Facebook had Boo meer dan 16 miljoen volgers en ook op Instagram had hij samen met zijn broertjes en zusjes meer dan 600.000 volgers. Door de jaren heen werden er zelfs enkele boeken over ’the world’s cutest dog’ gepubliceerd én er kwam heel wat merchandise op de markt.

In hun emotionele Instagrampost benadrukken zijn Amerikaanse baasjes dat hun razend populaire hondje voor veel volgers een lichtpuntje was in moeilijke tijden. Ze bedanken verder ook zijn volgers, dokters en sponsors. Ondanks hun verdriet, blijven ze geloven dat ‘Buddy de eerste was om Boo aan het einde van de regenboog te verwelkomen’.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '