Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een kamer voor elk budget!

Boek een nacht in het nieuwe JAM-hotel in Brussel en krijg de tweede nacht gratis!

Brussel is een hotelpareltje rijker. Het JAM-hotel opende er begin vorige maand namelijk de deuren voor elk type reiziger: van businessman over backpacker tot gezinnen of vriendengroepen. Iedereen komt aan zijn trekken in dit bugetvriendelijke designhotel.

In het hartje van Brussel, op de rand van het hippe Sint-Gillis en het chique Elsene, vind je sinds kort het mix & matchhotel JAM. Het hotel heeft 78 kamers, waaronder kamers voor 6 personen en zelfs giga rooms met maar liefst 18 bedden waar je voor slechts 18 euro een nachtje boekt. Voor een kamer van 6 personen betaal je bijvoorbeeld 150 euro per nacht, dat is 25 euro per persoon. Hallo, vriendenweekend!

 

Rooftop zwembad

Het mooiste plekje van het hotel? Boven op het zonnedek op het dak kan je genieten van het zwembad met een uniek uitzicht over Brussel terwijl je van een heerlijke cocktail sipt. Verder vind je in het hotel een verrukkelijk Italiaans getint restaurant, twee bars, een gameroom, privéparking en je kan er fietsen, steps of skateboards huren om onze hoofdstad in de trekken.

 

Nachtje boeken = nachtje gratis

Als je deze zomer als Belgische bezoeker een nachtje boekt in het JAM, biedt het hotel je een tweede nacht gratis aan. Reserveren doe je via info@jamhotel.be met de code 'BELJAM'. De actie geldt nog tot 31/08/2016.

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '