Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Blikken van de kringloop

Regelmatig bezoek ik kringloop winkels om leuke spulletjes voor mijn interieur te vinden. Bekijk hier mijn vorige aankopen bij de kringloop. Meestal kom ik weer terug met een aantal blikken die ik heb gevonden. Ik vind ze namelijk zo tof staan in mijn woonkamer en kan ze voor alles gebruiken!

Een van de oude blikken gebruik ik voor mijn favoriete zeepjes. Dit zijn de vier die ik nu het meest gebruik. Ik heb ze op mijn badkamer staan zodat ik ze snel en gemakkelijk kan gebruiken. De meeste komen van Lush.

Een ander blik die wat groter is gebruik ik om oude kaarten en brieven in te bewaren. Zo kan ik ze later altijd nog terug lezen als aandenken aan een leuk moment. Dit is alweer de 12e blik met brieven die ik aan het vullen ben.

Dit blikje vind ik een van de mooiste die ik heb. Daar bewaar ik dan ook een aantal sieraden in. Ik probeer een ander handig opberg systeem voor mijn sieraden te bedenken. Misschien een leuke diy?

De laatste ronde blik gebruik ik voor mijn lip producten. Ik heb er inmiddels geen plek meer voor. Dit vind ik er leuk uitzien en het is handig.

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '