Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Hij gaf haar (gelukkig) niet het soort compliment dat zij dacht.

LOL: Blake Lively had een grappig misverstand met een reporter over haar borsten

Blake Lively was onlangs te gast bij The Tonight Show en vertelde daar een hilarische anekdote aan Jimmy Fallon. Toen een reporter haar op de rode loper een compliment gaf over haar borsten, gaf de actrice hem de volle lading. Achteraf gezien bleek die reactie een klein beetje overdreven te zijn...


Blake Lively zal zich nooit laten doen door een journalist, dat bewees ze eerder al. Toen een reporter haar tijdens de première van ‘A Simple Favor‘ een compliment gaf over haar borsten, kon ze haar oren dus haast niet geloven. Blake droeg een top waarvan ze op voorhand niet wist dat hij doorzichtig was, en was zich daar op de rode loper dus heel erg van bewust. ‘Je ziet de angst in mijn ogen op die foto’, grapt ze in het videofragment. ‘Ken je dat gevoel dat je denkt dat iedereen iets aan je ziet, waardoor je paranoïde wordt?’ Net op dat moment riep een reporter, ‘Blake, your t*ts are amazing!” Blake schoot daarop meteen in de verdediging, maar achteraf bleek dat de man eigenlijk een heel ander soort compliment gaf dan zij aanvankelijk dacht.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '