Home celebs ZIEN: Blake Lively geeft reporter lik op stuk tijdens rodeloperinterview

ZIEN: Blake Lively geeft reporter lik op stuk tijdens rodeloperinterview

De 29-jarige actrice was not amused met de vraag die haar werd gesteld

Belga Image
Sorry, journalisten! Blake Lively heeft wel wat beters te doen dan vragen beantwoorden over haar outfit op de rode loper. De 29-jarige actrice was er duidelijk niet mee gediend toen een reporter naar haar look vroeg op het event dat ze gisteren bijwoonde. 
Lively was gisteren een van de eregasten op de Power of Woman-bijeenkomst georganiseerd door het Amerikaanse magazine Variety. Tijdens het event werd ze geëerd voor het werk dat ze levert samen met Child Rescue Coalition, een organisatie die de strijd aangaat tegen kinderhandel en –pornografie.
 
De 29-jarige actrice gaf ook een erg gepassioneerde speech over de huiveringwekkende statistieken rondom kinderhandel waarin ze het publiek opriep om samen een einde te maken aan dergelijke misdaden. 
 

'Echt waar? Op dit evenement vraag jij mij naar mijn outfit?'

Maar voor het zover was, maakte Lively haar opwachting op de rode loper in een smaragdgroene jumpsuit van Brandon Maxwell. Terwijl ze haar rondje deed, vroeg een journalist naar haar outfit. Daar was de kersverse mama van twee echter níét mee gediend.
 
 
‘Echt waar? Op dit evenement vraag jij mij naar mijn outfit? Even serieus, zou je een man dezelfde vraag stellen?’, aldus een duidelijk geagiteerde Lively. ‘Ik ben hier om meer bewustzijn te creëren, zodat we kunnen veranderen en vrouwen kunnen emanciperen. Dus je mag mij een andere vraag stellen.’
 

Verdeelde reacties op Twitter

Maeve McDermott, journalist bij de Amerikaanse krant USA Today, deelde een stukje van het interview op Twitter, alsook een deel van haar speech. De reacties op de video waren verdeeld.
 

Woody Allen

 
Sommige Twitteraars prezen Lively om komaf te maken met de vaak nietszeggende vragen die celebs worden gesteld op de rode loper. Anderen vonden dan weer dat de actrice geen recht van spreken had omdat ze vorig jaar een rol had in ‘Café Society’, een film van Woody Allen. De 81-jarige regisseur trouwde met zijn adoptiedochter en wordt door Dylan Farrow, de dochter die hij adopteerde met zijn ex-vrouw Mia Farrow, beschuldigd van seksueel misbruik
Bronnen: People en RTL
 

Lees ook:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten