Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Enkele dagen geleden heette ze volgens Buzzfeed nog @coochiedestroyer5.

MUST FOLLOW: Billie Eilish zegent iedereen met hilarische video’s op TikTok

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Na ‘Riverdale’-actrices Madelaine Petsch, Lili Reinhart en Camila Mendes heeft nu nog een van onze favoriete celebs TikTok aangemaakt. Welkom op de verslavende app, Billie Eilish!


Billie Eilish maakte enkele dagen geleden haar allereerste TikTok-video. Daarin amuseert de ‘Bad Guy’-zangeres zich rot met een filter Time Warp Scan waarbij je je gezicht kan vervormen door te bewegen wanneer de lijn passeert.

@billieeilish##TimeWarpScan♬ original sound – BILLIE EILISH


Ukelele


En als je denkt dat dat filmpje al hilarisch is, dan moet je haar tweede video zien waarin ze het bovenste deel van een ukelele in haar mond steekt. Haar gezicht is werkelijk te grappig voor woorden. En dat vindt Billie zelf duidelijk ook, want in beide video’s komt ze niet bij van het lachen met zichzelf!

@billieeilish♬ original sound – BILLIE EILISH


We zijn benieuwd welke video’s de celeb nog voor ons in petto heeft. Wij klikken alvast op volgen! Je vindt haar onder de geverifieerde naam @billieeilish, maar dat is niet de gebruikersnaam waaronder ze eerst postte. Enkele dagen geleden heette ze volgens Buzzfeed nog @coochiedestroyer5. De celeb verzamelde al meer dan 5 miljoen volgers, maar we hebben zo’n gevoel dat dat getal héél snel zal aandikken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '