Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Maakt Biebs de megahit van Billie Eilish beter of niet? Stemmen maar!

Billie Eilish en Justin Bieber brengen remix van ‘Bad Guy’ uit: top of flop?

Billie Eilish en Justin Bieber lieten zonet een nieuwe versie van Billies megahit ‘Bad Guy’ op de wereld los. Maar maakt Biebs het hyperpopulaire lied ook beter?

Het was geen totale verrassing dat er vanmorgen plots een remix van ‘Bad Guy’ op Billies kanalen verscheen. Eerder deze week ontkende de popsensatie via Instagram de geruchten dat er een nieuw album komt, maar gaf ze weg dat er wel ‘something special’ aankwam. Bieber tweette dan weer heel droogjes ‘Remix’. Enkele dagen geleden lekte al een stukje van de remix, waardoor de vermoedens van de fans bevestigd werden.

Superfan van Biebs

Billie Eilish maakt er geen geheim van dat Bieber haar allergrootste idool was en is, en dat ze als klein meisje stapelverliefd was op hem. Ze promoot de remix van ‘Bad Guy’ dan ook met een foto van zichzelf als jonger meisje in haar kamer, die vol posters van Justin Bieber hangt.

 

De twee popsterren ontmoetten elkaar eerder dit jaar voor ’t eerst, toen ze allebei naar headliner Ariana Grande gingen kijken op het wereldberoemde festival Coachella. Justin deelde achteraf een foto van hun tweeën op zijn Instagram Story. ‘Dus, dit is net gebeurd...Je hebt een lange en mooie toekomst voor je’, schreef hij erbij.

Een nóg grotere hit? 

Enkele maanden later is er dus een samenwerking tussen de twee artiesten. Bieber kreeg de tweede strofe in het lied en zette er nieuwe tekst op. Hij zingt ook mee in het refrein en de bridge. Zorgt Biebs er met deze versie voor dat de hit nóg populairder wordt, zoals hij met ‘Despacito’ deed? Luister en oordeel zelf!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Top of flop? 

We zijn benieuwd wat jij van deze versie vindt. Is de remix beter dan de originele versie? Of verpest Biebs het lied volledig? Let’s vote!

Meer celebnieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '