Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @serenawilliams

Flashback naar de jaren 50.

ZALIG: zo zag de vintage babyshower van Serena Williams eruit

Het buikje van Serena Williams staat goed gespannen. Hoog tijd voor een babyshower! De tennisster nodigde een aantal vriendinnen uit en vierde haar zwangerschap met een spontane flashback naar de jaren vijftig. Van een gezellige bende gesproken.


Serena Williams kondigde in april haar allereerste zwangerschap aan. De tennisster is ondertussen hoogzwanger, maar ze had nog voldoende energie om een feestje te vieren. Gisteren nodigde ze haar zus Venus, Eva Longoria, Kelly en Ciara Rowland, La La Anthony en Angie Beyince uit voor een echte vintage babyshower.

Witte sokken en wijde rokken


Speciaal voor de gelegenheid hees het kliekje zich in verschillende outfits à la jaren vijftig. In een restaurant – volledig in thema – in West Palm Beach in Florida vierde de bende Serena’s zwangerschap. Zo te zien was het een gezellige bijeenkomst te zijn, daar zijn de volgende foto’s het perfecte bewijs van. Lookin’ good!

Ondertussen tellen wij vol ongeduld af naar de geboorte van de kleine tennisser in spe. Als wij goed kunnen tellen, wordt de baby in september verwacht. Zet die suikerbonen al maar klaar!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '