Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Francesco Berardinelli via Netflix

Uit de video leren we ook wanneer we die nieuwe afleveringen ongeveer mogen verwachten.

Netflix lost teaser voor derde en laatste seizoen van de Italiaanse ‘Baby’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het tweede seizoen van de Italiaanse serie ‘Baby’ was nog intenser dan het eerste. Nu heeft Netflix zopas een teaser voor het derde en meteen ook laatste seizoen gelost. Daarbij verklapt de streamingdienst wanneer we die nieuwe afleveringen kunnen bekijken.


‘Baby’ gaat over twee vriendinnen Chiara en Ludovica uit Paroli. Overdag zijn ze leerling aan de middelbare school. ’s Nachts leiden ze het geheime leven van prostituees. Op het einde van het tweede seizoen zagen we hoe Fiore een man betaalde om Ludovica te stalken en haar zo terug in zijn armen te drijven. Ondertussen kwam Damiano erachter hoe Chiara haar vrije tijd echt besteedt.

No secret lasts forever


Waarover het derde seizoen zal gaan, is nog niet helemaal duidelijk. In de teaser zien we hoe Chiara die Ludo omhelst en haar geruststelt met de woorden ‘I’m with you‘. Onder de video staat als caption ‘No secret lasts forever‘ te lezen. Spannend! Het derde seizoen van ‘Baby’ is meteen ook het laatste en zal ergens in september 2020 gelanceerd worden. Bekijk het eerste korte fragment alvast hieronder!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '