Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'We konden het niet langer voor onszelf houden.'

Bab Buelens en Vincent Banić gaan trouwen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Een gezellig nestje en een lieve hond konden Bab Buelens (26) en Vincent Banić (32) al van het lijstje schrappen. Nu zijn de tortelduifjes klaar voor de volgende stap in hun relatie, want de twee kondigden op Instagram aan dat ze gaan trouwen.


Selfies posten Bab en Vincent wel vaker op Instagram, maar op de foto die het koppel gisteravond postte was toch wel een heel fonkelend accessoire te spotten. Zo pronkt Vincent met een gouden zegelring terwijl er rond Babs vinger een diamanten ring schittert. ‘We konden het niet langer voor onszelf houden’, schrijft Bab onder het kiekje. ‘Ik wilde dit nieuws zo graag met jullie delen: Vincent wordt mijn echtgenoot!!!’.

Heel wat collega-acteurs en andere bekende Vlamingen reageerden laaiend enthousiast onder de romantische foto. Zo reageerde ‘Familie’-acteur Kurt Rogiers ‘Waaaaaaw. Gefeliciteerd xxx’ terwijl Paulien Riemis al volop aan het nadenken is wat ze zou kunnen aandoen voor de trouwerij van haar beste vriendin.

Wanneer en hoe Vincent het aanzoek heeft gedaan, is nog niet duidelijk. Al blijkt uit het bijschrift dat de 32-jarige acteur op zijn Instagramaccount postte wel dat de twee al een tijdje verloofd zijn. Ook toen het koppel in de zomer van 2019 bevestigde dat ze een relatie hadden, waren ze al lange tijd samen. De twee leerden elkaar namelijk kennen op de set bij ‘Familie’ en uiteindelijk sloeg de vonk tussen Guido en Emma ook in het echt over. Waarom ze hun relatie eerst geheim hielden? Omdat aanvankelijk niemand daar geen zaken mee had en ze zo de tijd hadden om het samen uit te pluizen, vertelde Bab eens bij het tv-programma ‘Beste Kijkers’.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '