Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Haroon kon het weer niet bij kijken houden...

Ayse: ‘Haroon en ik zijn definitief uit elkaar. Hij heeft me wéér bedrogen.’

'Straks kom je toch terug naar mij', zei Haroon bij de hereniging met een boze Ayse. Uit de previewbeelden van de laatste 'Temptation Island'-aflevering kunnen we afleiden dat hij aanvankelijk gelijk kreeg, maar de verzoening heeft niet lang geduurd. In Dag Allemaal vertelt Ayse dat ze Haroon ondertussen aan de deur zette, omdat hij het maar niet bij kijken kon houden.

Ondanks Haroons stiekeme geflirt en z'n onuitstaanbare gedrag bij de hereniging, gaf Ayse haar vriend na het 'Temptation Island'-avontuur nog een laatste kans. 'We hebben heel lang gepraat, ja. Haroon heeft zich toen honderdduizend keer verontschuldigd. 'Nooit wil ik je kwijt, ik meen het', zei hij. En ik dacht: 'Oké, wat er in Thailand is gebeurd, laten we achter ons', vertelt de Nederlandse in Dag Allemaal. Maar het duurde niet lang vooraleer de kleerkast in z'n oude gewoontes herviel. 'Sinds 'Temptation Island' zijn we tamelijk bekend in Nederland. Plots begonnen wildvreemde mensen me foto's toe te sturen. Van Haroon, flirtend met andere vrouwen. Als ik optel met hoeveel vrouwen hij mij intussen al heeft bedrogen… Ik voel me héél diep gekwetst.'

 

Haroon ontkende alles, maar de maat was vol voor Ayse. Ze zette definitief een punt achter de relatie. Tegenwoordig zouden de twee amper nog contact hebben. 'Ons verhaal is uitverteld, punt. Ook voor mijn familie is dit niet prettig, trouwens. Ook zij voelen zich geschoffeerd door Haroons wangedrag. Mijn ouders waren dan ook erg teleurgesteld in hem. Maar ík ben degene geweest die zei: 'En nu is het gedaan! Ik heb er genoeg van', voegt Ayse er nog aan toe.

 

Goed voor Ayse, maar wij zijn een beetje in de war. Amper een week geleden postte 'Temptation Island'-collega Kirsten nog deze foto op haar Instagrampagina, met de caption 'Love is in the air' en de hashtag #wijoverlevenalles. We vermoeden dat de breuk dus nog heel vers is, en met het knipperlichtverleden van Ayse en Haroon…To be continued?

 

 

 

Lees ook:

Is dit hét bewijs dat Marvin en Louise nooit echt een koppel waren?

 

Zoveel verdient Jill uit 'Temptation Island' voor twee uurtjes feesten

 

VIDEO: 'Hallo, wat is uw mening over Louise van 'Temptation Island'?'

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '