Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Ook Selena Gomez bracht wat tijd door met een aantal zieke kinderen

AWW: Jennifer Lawrence bezocht een kinderziekenhuis op kerstavond

Terwijl wij op kerstavond rond de feesttafel zaten, heeft actrice Jennifer Lawrence zich van haar beste kant laten zien. Ze heeft namelijk een kinderziekenhuis in Louisville bezocht, en dat voor het derde jaar op rij. Wij hebben meteen nog een extra reden om fan te zijn van J.Law!

Jennifer heeft op kerstavond wat tijd doorgebracht in het Norton Children’s Hospital. Volgens 'The Courier Journal' heeft ze een speciale band met het ziekenhuis, want de ‘Passengers’-actrice komt al sinds 2013 langs tijdens de feestdagen. In februari heeft ze zelfs twee miljoen dollar gedoneerd aan de Jennifer Lawrence Foundation Cardiac Intensive Care Unit. Iets om heel trots op te zijn als je het ons vraagt.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bovendien was Jennifer Lawrence niet de enige die haar goed hart heeft laten zien. Ook zangeres Selena Gomez heeft veertien kinderen bezocht in het Cook Children's Medical Center in Texas. Ze brachten tijd door in de speelruimte en ze versierde samen met de kinderen koekjes.
 

‘Ze was heel lief voor de kinderen en er zijn ook enkele traantjes gevloeid. Voor sommige patiënten was het heel emotioneel', aldus een bron. Het ziekenhuis was haar dan ook erg dankbaar.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '