Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

'Het is over en uit tussen ons. Ik voelde me verstikt', aldus een laconieke Kunis.

LOL: Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren op geruchten over relatiebreuk in hilarische video

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Mila Kunis (35) en Ashton Kutcher (41) zouden uit elkaar zijn. Dat wordt althans beweerd door het Amerikaanse tabloid In Touch Weekly. In realiteit is het ‘That ’70s Show’-koppel nog steeds gelukkig getrouwd, maar bovenal ontzettend grappig. Dat bewijzen ze met een hilarische video waarin ze de break-upgeruchten ontkrachten.


‘Schat, wat gebeurt er?’ vraagt Kutcher zijn echtgenote in de auto. ‘Het is over en uit tussen ons. Ik voelde me verstikt’, antwoordt Kunis. ‘Oh, echt? Ja, ik was ook wel heel dominant, hè’, aldus een laconieke Kutcher.

Kunis leest verder wat de cover van In Touch Weekly zegt en informeert haar man dat zij de kinderen – Wyatt (4) en Dimitri (2) – meenam. Bovendien zou Kutcher een donker geheim met zich meedragen. ‘Ik weet niet wat het is, ik heb enkel deze cover’, zegt de actrice terwijl ze haar smartphone aan de camera toont. Vervolgens bedanken ze ene Melissa, waarschijnlijk doelend op de auteur van het artikel of de persoon die hen de cover doorstuurde.

De 41-jarige acteur deelde de video op Instagram met het bijschrift ‘Veel plezier met magazines verkopen deze week, In Touch Weekly. Misschien verwacht mijn vrouw volgende week wel een tweeling. Voor de derde keer. Maar wie houdt de tel bij?’.

Heel wat sterren – die net als het acteurskoppel ook weleens met #fakenews te maken krijgen – moesten lachen om het filmpje.

‘Dit is geweldig’, reageerde popster Demi Lovato. ‘Ik wist het’, schreef ‘Modern Family’-ster Sarah Hyland onder de video. Hiphopband Cypress Hill postte de veelzeggende emoji ? dan weer in viervoud.

Nog meer nieuws uit sterrenland:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '