Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Splash News

De 'thank u, next'-zangeres had gisteren haar allereerste show in Albany, New York.

WOW: dit kunnen we verwachten van Ariana Grandes ‘Sweetener’-tour

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Op maandag 18 maart gaf Ariana Grande het startschot van haar wereldtournee met een eerste show in Albany, New York. Ze deelde foto’s en video’s van het optreden op Instagram. Mag het al 30 augustus zijn, alsjeblieft?!


Heb jij een ticket gescoord voor Ariana Grandes optreden in het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 30 augustus? Bereid je dan maar voor op een spetterende show, want de ‘7 Rings’-zangeres heeft voor haar ‘Sweetener’-tour echt alles uit de kast getrokken. Op Instagram zijn een heleboel beelden verschenen van haar allereerste optreden. Wij zetten even op een rijtje wat je allemaal mag verwachten.

Als eerste: de ijzersterke vocals van Ari, natuurlijk. Maar dat wil niet zeggen dat je haar songteksten niet vanbuiten moet kennen. Zoals je in onderstaand fragment ziet, zal je zelf genoeg kunnen meezingen met topliedjes zoals ‘7 Rings’.

Gigantische maan en roze auto


Daarnaast is de show opgebouwd uit een heel cool decor. Zo ‘zweeft’ er een gigantische maan boven het podium en staat er een roze auto, gelijkaardig aan die uit ‘7 Rings’, in het midden van het podium.

Killer looks


Ariana Grande draagt tijdens haar optredens verschillende prachtige outfits. En het ziet ernaar uit dat ze per zoveel liedjes wisselt van look. Wow!

Tenslotte mag je je ook aan haar klassiekers verwachten, zoals ‘Dangerous Woman’. Je zet dus de komende maanden best nog eens al haar albums on repeat.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '