Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Republic Records

Bij ons staat het nummer al on repeat.

Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey lanceren soundtrack en videoclip voor nieuwe ‘Charlie’s Angels’-film

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De soundtrack voor de reboot van de ‘Charlie’s Angels’ film werd zopas gelanceerd. Miley Cyrus, Ariana Grande en Lana Del Rey sloegen de handen in elkaar en het resultaat is een catchy nummer ‘Don’t Call Me Angel’ met een stoere videoclip.


De televisieserie ‘Charlie’s Angels’ uit de jaren 70 en 80 werd begin de jaren 2000 al in twee films gegoten. Toen moesten Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu de wereld redden van de ondergang. Voor de reboot die in november uitkomt, werd dit trio vervangen door drie nieuwe Angels. Kristen Stewart die vampieren van zich afvocht in ‘Twilight’, Naomi Scott die haar mannetje stond in ‘Aladdin’ en nieuwkomer Ella Balinska staan paraat om slechteriken genadeloos een kopje kleiner te maken.

Heilige Drievuldigheid


Elke grote Hollywoodfilm heeft uiteraard een geniale soundtrack nodig, en dat is hier niet anders. Een film die boordevol sterke vrouwen zit en bovendien nog eens geregisseerd wordt door vrouwelijk talent Elizabeth Banks, moet uiteraard gepaard gaan met een titelsong ingezongen door een krachtige zangeres. Wel, we krijgen er niet één maar drie te horen in het nummer.

https://www.instagram.com/p/B2Vl8V8hbMc/?utm_source=ig_embed

Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey zetten hun beste vleugeltje voor en kruipen in de bijhorende videoclip in de huid van Charlie’s dodelijke assistentes. Als we hen bezig zien, zouden we haast hopen dat deze Heilige Drievuldigheid gecast werd voor de nieuwe film!

Uitzonderlijke stemmen


‘I make my money and I write the cheques, so say my name with a little respect’. De lyrics zijn duidelijk: wij vrouwen kunnen werkelijk álles aan, dus onderschat ons niet én vooral: behandel ons met respect. Amen! De song is heel catchy en de drie uitzonderlijke stemmen van de zangeressen blenden enorm goed samen. Als de film even goed is als de soundtrack, dan belooft het – ondanks de negatieve commentaren die al verschenen over de eerste setbeelden – alvast veel goeds.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Regisseuse Elizabeth Banks verschijnt op het einde van het filmpje ook even in beeld. Ze reageerde trouwens als een van de eerste op een kort fragment van de videoclip op de Instagrampagina van de nieuwe film. ‘Brb, ik ben dit de komende week op replay aan het bekijken’, schreef ze. Groot gelijk, wij gaan net hetzelfde doen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '