https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

De rapper zou vrijdagavond overleden zijn aan een vermoedelijke overdosis drugs.

Ariana Grande eert haar ex-vriend Mac Miller op haar Instagramaccount

Rapper Mac Miller is vrijdag dood teruggevonden in zijn huis in Californië.  Volgens de Amerikaanse website TMZ zou het om een overdosis drugs gaan. Bij ons kende hij geen grote hits en ook bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn relatie met Ariana Grande. Zij heeft nu voor het eerst gereageerd op zijn overlijden.


Vrijdagavond kregen we te horen dat Mac Miller overleden is aan een vermoedelijke overdosis drugs. De rapper was vooral bekend door zijn relatie met popster Ariana Grande met wie hij twee jaar samen was. Toch besloten de twee om zo’n drie maanden geleden uit elkaar te gaan.

Comments uitgeschakeld


Na het nieuws van zijn overlijden, kreeg de zangeres het dan ook hard te verduren. Zo heeft ze de comments op haar Instagramprofiel uitgeschakeld, omdat zij volgens van fans van Miller de oorzaak van zijn dood was.

Ondertussen heeft de zangeres voor het eerst zelf gereageerd op de dood van haar ex-vriend. Zo heeft ze een foto van Mac Miller op haar Instagramaccount gepost en dit zonder onderschrift. De twee waren eerst zo’n vijf jaar bevriend voor ze verliefd werden op elkaar. In 2016 hebben ze hun relatie officieel gemaakt en in mei 2018 besloten ze om een punt te zetten achter hun romance van twee jaar.

Goede vrienden


Ondanks hun breuk is Ariana hem altijd blijven steunen. ‘Dit is een van mijn beste vrienden en een van mijn favoriete personen op de planeet. Ik heb eindeloos veel respect voor hem en ik ben ontzettend dankbaar dat hij een onderdeel van mijn leven is’, klonk het enkele maanden geleden nog op haar Instagramaccount.

De Instagrampost van Ariana over het overlijden van haar ex-vriend verzamelde op dertien uur tijd al meer dan zeven miljoen ‘likes’.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content