Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paul Hanaoka via Unsplash

HEBBEN: 7 apps om je Instagram Stories mee vorm te geven

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Op Instagram draait het allemaal om mooie plaatjes. Maar niet alleen je feed moet er leuk uitzien, ook je Stories zijn vandaag de dag niet compleet zonder filter, template of sticker. Wij zetten de 7 leukste apps om je Stories mee te pimpen op een rijtje.

A Color Story


Wil je filters en effecten toevoegen aan je foto’s en video’s? Dan is A Color Story helemaal de app voor jou. Het gigantische aanbod aan creatieve filters en effecten doen je Stories er instant Instagramwaardig uitzien.

Download A Color Story hier voor iOS en hier voor Android.

Vont


Vont is een geniale app voor wanneer je fonts wil toevoegen aan je video’s. Je kan eender welk font gebruiken door het eerst te downloaden (wat trouwens bijzonder simpel is). Met deze app krijgen je video’s een upgrade waardoor ze er niet alleen mooier maar ook professioneler gaan uitzien.

Download Vont hier voor iOS.

Over


Met Over kan je je content vormgeven als een professional met templates, fonts, graphics en tools om te filteren, blenden, maskeren en blurren. Je kan ook tekst toevoegen en je foto animeren.

Download Over hier voor iOS en hier voor Android.

Splice


Wil je je video’s op een professionele manier bewerken? Verspeel je tijd niet met desktopprogramma’s, maar download Splice op je telefoon. Met deze app kan je je video’s dupliceren, inkorten, monteren, versnellen en vertragen. Bovendien kan je er ook muziek aan toevoegen.

Download Splice hier voor iOS en hier voor Android.

A Design Kit


A Design Kit is het zusje van A Color Story en laat je je Stories opleuken met tekeningen, tekst en stickers. Je kan kiezen voor metallic tinten én glitters in alle kleuren van de regenboog.

Download A Design Kit hier voor iOS.

InShot


Bewerk je video’s als een professional en voeg glitches en muziek toe. InShot heeft een ruim aanbod aan filters, stickers en effecten die je video’s naar een hoger niveau tillen.

Download InShot hier voor iOS en hier voor Android.

Unfold


Unfold helpt je verhalen te vertellen met je Instagram stories. Je kan templates, tekst en fotokaders toevoegen die van je Stories pareltjes maken. Onze favoriete tool is zonder twijfel degene die je beelden er als vintage polaroids doen uitzien.

Download Unfold hier voor iOS en hier voor Android.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '