Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De dj's zullen deze zomer waarschijnlijk meer pampers verversen dan plaatjes draaien.

Anouk Matton en Dimitri Vegas verwachten hun eerste kindje

Dj’s Dimitri Vegas en Anouk ‘MATTN’ Matton worden ouders. Dat kondigen ze aan op Instagram. De twee poseren met echofoto’s en een rompertje in het zonnige Dubai. Bij de foto schrijven de toekomstige ouders dat ze niet kunnen wachten om hun kleine wondertje deze zomer te ontmoeten.


Dimitri Vegas en Anouk Matton kunnen door de coronacrisis al een tijdje hun dj-werk niet meer doen. Het perfecte moment voor een baby, moeten ze gedacht hebben, want de twee verwachten deze zomer hun eerste kindje. De twee zijn intussen zo’n 3,5 jaar getrouwd. In september 2017 gaven ze een prachtig trouwfeest op Ibiza.

Beste nonkel


De felicitaties op social media stromen intussen binnen bij het koppel. Like Mike, de broer en dj-partner van Dimitri Vegas, deelde de aankondiging op zijn Instagram Stories. Hij schrijft dat hij klaar is om ‘de beste nonkel ooit’ te zijn. Het koppel verklapt het geslacht van de baby nog niet, maar de mommy to be vraagt op haar Stories met een poll wat mensen denken dat het zal worden. De stemming gaat ongeveer gelijk op.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '