Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Angelina Jolie koos een toepasselijke jurk voor de première van ‘Maleficent: Mistress of Evil’

Angelina Jolie kruipt weer in de huid van Maleficent voor ‘Maleficent: Mistress of Evil’, maar ook naast de set blijft ze in karakter. Of ongeveer dan toch, want voor de première in Londen koos de actrice voor een jurk die wel erg goed bij haar personage past. Kijk zelf maar!


Enkele dagen geleden ging de première van ‘Maleficent: Mistress of Evil’ door in Londen en daar mocht Angelina Jolie uiteraard niet op ontbreken. Voor de gelegenheid koos ze een prachtige witte jurk van Ralph & Russo Couture die nog eens perfect bij haar personage past. Het gaat om een galajurk met accent op de schouders, duizenden pailletten en een wel erg toepasselijke cape. Onderaan zie je namelijk als je goed kijkt, verschillende zilveren spinnetjes zitten.

angelina jolie

© Getty


Angelina Jolie liep trouwens niet alleen over de rode loper. Een groot deel van haar kinderen was aanwezig om haar te steunen. Zo waren onder anderen Vivienne, Zahara, Shiloh en Knox van de partij. Wie uiteraard ook niet op de première mocht ontbreken, was Elle Fanning. Zij speelt de rol van Aurora en zag er net zo betoverend uit als in de film!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '