Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ze is nu zo'n vijf maanden zwanger van een tweeling

Amal Clooney toont voor ’t eerst haar beginnend buikje op de rode loper

George en Amal Clooney hebben nooit officieel bekendgemaakt dat ze in verwachting zijn, maar hun verschijnijng op de rode loper van de César Awards in Parijs kan tellen als statement. In een strakke strapless jurk was Amals baby bump voor 't eerst duidelijk te zien. Ze zag er zo mogelijk nog stralender uit dan normaal.

De 39-jarige advocate verscheen vrijdagavond aan de zijde van haar man George Clooney op de rode loper van de César Awards, een ceremonie waar Franse filmprijzen uitgedeeld worden. George ontving er een award voor zijn carrière, maar op de rode loper waren de schijnwerpers vooral op zijn vrouw gericht. Haar witte jurk van Versace zette haar buikje mooi in de kijker.

 

 

Tv-presentatrice en vriendin van het koppel Julie Chen bevestigde eerder deze maand dat George en Amal een tweeling verwachten en dat die uitgerekend is voor juni. Amal zou nu dus zo'n vijf maanden ver zijn. Volgens Chen worden het bovendien een jongen en een meisje. George zei in een Frans tv-programma dat hij en z'n vrouw heel gelukkig en heel enthousiast zijn. 'Het wordt een avontuur. We gaan het gewoon omarmen.'

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '