Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BKPprqngo8m/?taken-by=josjecoos" target="_blank">@josjecoos</a>

En hoe gaat het nog verder met dit ex-K3'tje?

AI: Josje krijgt kritiek van dierenbeschermers

Josje Huisman is te zien op de nieuwe cover van 'Het Nieuwsblad Magazine'. Maar daar zijn enkele dierenbeschermers niet over te spreken. En hoe zou het nog gaan met het liefdesleven van dit ex-K3'tje?

Op de nieuwe cover van 'Het Nieuwsblad Magazine' zien we Josje poseren met olifanten. Dat zou volgens dierenliefhebbers absoluut not done zijn. Want al snel ging het de ronde dat de olifant gedrogeerd of dood zou zijn. Gelukkig voor Josje zijn er ook nog veel fans die het voor haar opnemen. 'Josje is gewoon een hartstikke normaal mens en heeft een hart van goud.'

 

Té bloot? 

 

Enkele Instagrammers vonden de outfit van Josje net iets té bloot. 'Trek een beha of topje aan, ziet er niet uit' is maar een van de reacties op haar foto.

 

 

@nieuwsbladmagazine @jodyvgstylist @karima_mettioui_mua @mixit @ashish_uk 

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op

 

 

One of those days where you just want to snooze some more..#monday #nbm @mixit 

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op

 

 

Nieuw boek

 

Vorige week stelde dit ex-K3'tje haar eigen stijlboek voor #dresscodejosje. Ze kreeg zelf veel kritiek op haar uiterlijk en dan vooral op haar tatoeages en neuspiercing. Maar dat kan Josje van zich afzetten. Ze motiveert dan ook iedereen om een eigen stijl te hebben.

 

Mijn vrienden en familie weten dat ik geen vlieg kwaad doe en dat is het belangrijkste. 

 

Ruzie met Karen en Kristel? 

 

Ondanks alle roddels heeft Josje nog altijd contact met Karen en Kristel. 'We lopen elkaars deur niet plat, maar we horen elkaar nog geregeld.' Dat deden ze vroeger ook niet. 

 

Kijk, Karen en Kristel kennen elkaar al veel langer, ze zijn even oud en hebben een gezin. Logisch dat hun band anders is. 

 

Happy single? 

 

Onlangs kwamen we te weten dat Josje graag aan een gezin zou beginnen. 'Ik hou niet van de term "gelukkige vrijgezel", want het is niet iets waar je voor kiest', vertelt Josje. Net als iedereen wil ook zij iemand tegenkomen met wie ze haar leven kan delen. Soms denk ik: wat heerlijk dat ik nog vrij ben, ik kan alles doen. Maar als ik daar zit met mijn pasgeboren nichtje, denk ik: wat gezellig, doe mij dit ook maar.

 

 

Bron: Grazia / Story

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '