Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

AHA: dáárom zal Meghan Markle niet aanwezig zijn op het huwelijk van Pippa Middleton

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Binnen twee maanden stapt Kate Middletons jongere zus Pippa (33) in het huwelijksbootje met voormalig autoracekampioen en bankier James Matthews (41). Wie alvast níét op de bruiloft aanwezig zal zijn, is prins Harry's vriendin Meghan Markle. 

Helaas pindakaas voor prins Harry (32) zal Meghan Markle (35) er niet bij zijn als Pippa Middleton (33) op 20 mei haar jawoord geeft aan verloofde James Matthews (41). 
 

'No ring, no bring'

Volgens een bron dicht bij Kates zus zou Pippa tegen haar vrienden hebben gezegd dat ze bang is dat de komst van Markle haar grote dag zou overschaduwen. Daarom is er een 'no ring, no bring'-regel. Als in: zolang Harry en Meghan niet verloofd of getrouwd zijn, is de 'Suits'-actrice niet welkom op de bruiloft. 

Pippa vreest dat de aanwezigheid van Meghan voor onnodige chaos zal zorgen op haar huwelijksdag. 

Vorige week waren de Britse prins en zijn Amerikaanse vriendin nog te gast op het huwelijksfeest van Harry's beste vriend Tom 'Skippy' Inskip en Lara Hughes-Young op het Caraïbische eiland Jamaica
 

'Pippa zag hoe alle ogen gericht waren op Meghan in plaats van op Lara. De situatie was ook stresserend voor Harry. Samen met haar moeder Carole vreest Pippa dat de aanwezigheid van Meghan voor onnodige chaos zal zorgen op haar huwelijksdag', aldus dezelfde bron. Arme Meghan! 
 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '