Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Spierwit of rood, dat zijn je opties

9 struggles die mensen met een spierwitte huid herkennen

In het voorjaar kirren vrouwen hysterisch omdat ze hun witte benen aan de wereld moeten laten zien. Dat bleekscheeteffect heb jij 365 dagen per jaar. Je hebt dan ook een haat-liefdeverhouding met de zomer. Love: buitenleven, jurkjes en vitamine D. Hate: verbranden en eindeloos zonncrème smeren. We feel your pain.

 1. Hello, puistjes. Omdat je huid niet kan ademen door die dikke laag zonnecrème op je gezicht. Alle bleekscheetjes weten wat we bedoelen.

   

 2. Bakken in een bikini aan het strand? No can do. Jij gaat voor de combo: jurk met mouw+hoed+zonnebril. En oh natuurlijk ook... zonnecrème.

   

 3. Al die sproeten! Een dalmatiër is er niks tegen. Tegen het eind van de zomer vormen je sproeten één grote sproetenzee.

   

 4. Sunkissed? De zon heeft je nog nooit gekust! Wit of rood, dat zijn je opties.

   

 5. Fake tan dan maar? Nope. Want dan ga je van spierwit naar feloranje. Wat is nu de beste optie?

   

 6. "Is er schaduw?", jouw meest gestelde vraag tijdens de zomermaanden. Want een kwartiertje buiten lunchen is goed voor een gratis kreeftenmake-over.

   

 7. Elk bultje en elke oneffenheid is extra zichtbaar. Die snobs met hun prachtig zongebruind velletje zien er altijd superfit en strak uit.

   

 8. "Niet op vakantie geweest dit jaar?" is de jaarlijks terugkerende vraag."Och jong" is het passende antwoord.

   

 9. "Ai, zeker geen zonnecrème gesmeerd" krijg je te horen als je dan toch verbrand bent. Moet ik die vijf tubes SPF 50 eens tonen?

© Giphy

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '