Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Een afkeurende blik hier, een bitsige opmerking daar...

6 signalen die bewijzen dat je vriendinnen je lief stiekem haten

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Wanneer je met je lief alleen bent, is alles perfect. Maar zodra je hem/haar meeneemt naar een sociale activiteit met je vriendinnen, voel je de sfeer al snel omslaan. Een afkeurende blik hier, een bitsige opmerking (‘Mopjé hé!’) daar. Ligt het aan jou of schreeuwt de lichaamstaal van je vriendinnen ‘Ik haat je lief’? Als je deze 6 signalen herkent, hebben we slecht nieuws voor je…


 

1. Wanneer jullie afspreken, is het enkel onder vriendinnen

Je hebt al verschillende malen voorgesteld om jullie partners mee op café te nemen, maar je vriendinnen staan erop om het ‘onder de meisjes’ te houden. Dit zou een teken kunnen zijn dat ze je lief niet zo zien zitten.

via GIPHY

2. Je voelt je buitengesloten wanneer je je lief dan toch een keertje meeneemt

Eindelijk heb je iedereen samen kunnen krijgen, maar het lijkt wel alsof de gesprekken zich aan de ene kant van de tafel bevinden en jij en je lief maar wat verweesd achterblijven (en nee, je vergat geen deodorant te spuiten).

3. Ze vermijden een gesprek over hem/haar

Je probeert je bestie te vertellen dat je lief concerttickets voor Ed Sheeran wist te regelen, maar ze blijft het onderwerp veranderen. En laten we eerlijk zijn: niemand verandert het gespreksonderwerp wanneer het over Ed Sheeran gaat.

via GIPHY

4. En wanneer je het toch over hem/haar hebt, worden ze plots erg stil

Fakete jij nu net een lach? Zitten je vriendinnen zenuwachtig op hun stoelen te schuifelen? Geen goed teken als jullie gewoonlijk urenlang kunnen praten over eender wat.

5. Je ving een blik op

Je bent volop aan het uitleggen hoe boeiend de nieuwe job van je lief is en… Wacht, rolde je ene vriendin nu keihard met haar ogen naar de andere?

via GIPHY

6. Ze blijven blind dates voor je regelen

Wanneer je vriendinnen je foto’s tonen van hun collega’s en erbij zeggen dat die blonde he-le-maal jouw type is, dan is de kans groot dat ze toch niet geheel stiekem geen fan zijn van je lief. Sorry.


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '