Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @justinbieber

Knap of enkele bruggen te ver?

52ste tattoo bedekt Justin Biebers nek

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Biebs gaat dezer dagen gevleugeld door het leven. Het lijkt er zelfs op dat hij tot het einde van zijn bestaan met vleugels in zijn knappe nek zal rondfladderen. Tattoo nummer 52 – ja, tweeënvijftig – bedekt Justins tere velletje.

Een tattootje of 52, Justin is er niet vies van. En of we nu tattoo lovers zijn of net niet, we kunnen niet anders dan toegeven dat Biebs er weer verdorie goed mee wegkomt. Op zijn zestiende liet Justin zijn eerste tattoo zetten op zijn linkerheup. Ondertussen wordt het al een heuse zoektocht om een plaatsje van zijn lichaam te vinden dat níét inked is.

 

Biebs' nieuwste tattoo zijn twee vleugeltjes in zijn nek. De tattoo prijkt naast het woord 'patience', dat het plaatsje net onder zijn rechteroor wist te bemachtigen. Geduld is dan ook een schone deugd. Al kunnen we niet wachten tot Justin ons vraagt om op zijn rug te springen en met hem mee te vliegen naar God weet waar.

 

Biebs komt trouwens in oktober volgend jaar naar ons Belgenlandje gevlogen. De ticketverkoop start donderdag 17 december om 10 uur. Succes!

 

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

 

 

 

 

Meer nieuws voor de Beliebers – aren't we all? – hierzo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '