Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Callboys' kreeg een luguber staartje. (SPOILER ALERT!)

14 x WTF tijdens de laatste, meest gestoorde én meest frustrerende ‘Callboys’-aflevering

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Vandaag was het zover. De laatste aflevering van onze lievelingsserie van het moment 'Callboys' verscheen op televisie. En we moeten eerlijk zijn, nooit eerder vielen we door een televisieprogramma zo van de ene in de andere emotie. Bang, boos, opgelucht, argwanend, verdrietig,… Liefste Jan Eelen, wat heb je ons toch aangedaan?

Beginnen deden we vandaag met Wes die zijn lichaam en zijn jongeheer weer verkoopt aan vrouwen op leeftijd. Zuigen aan de tenen? U vraagt, Wesley zuigt.

 

gi

 

Ook Bill 'Luca' Barberis van Fuckarmy lijkt zijn lichaam te verkopen, maar dan aan een oudere Japanner. Ook onze oorlelletjes schreeuwen om aandacht, lieve Bill!

 

gi

 

Wanneer Jay werd weggestuurd door een 'dame' en zijn motor even parkeerde op de pechstrook, werd die laatste zonder boe of bah van de pechstrook gemaaid. Pechvogel Jay had de toon van de laatste 'Callboy'-aflevering bij dezen gezet.

 

gi

 

En vanaf dit punt in de aflevering begon de gemiddelde kijker lichtelijk bipolair te worden. Verdrietig, blij, boos, opgelucht,… een ware emotionele rollercoaster. Jay is alleen op kantoor en hangt ondersteboven aan de Batmanbar. Ons hart begon aanzienlijk sneller te bonzen, maar Jan zou ons een einde als dit nooit aandoen…

 

gi

 

Toch? Jay?? Geef ons een teken van leven alsjeblieft!!!

 

gi

 

Gelukkig bleek Jay de hangbeurt overleefd te hebben. Zijn stem taterde enkele octaven hoger dan voorheen en zijn onderlichaam was tijdelijk verlamd, maar verder was alles in orde met Jay Vleugels. Ons angstzweet had net voorzichtig beslist om zich weer terug te trekken, wanneer de hel officieel losbrak.

 

gi

gi

 

Devon maakte net nog een prachtig kunstwerk in Jays lange manen met enkele overblijfselen van zijn motor. Gaat Jays kapsel nu een kopje kleiner gemaakt worden zoals dat van Alain Vandam in 'Het eiland', Jan Eelen? Genoeg inside jokes, Jan. We get it.

 

gi

 

WHAT THE ACTUAL FUCK, Jan Eelen?! Waar zijn we mee bezig??

 

gi

 

Die stem klonk exact zoals die van Jay. Leeft hij dan toch nog?

 

gi

 

Neen, hoor. Hier wordt Jay al leutig uitgestrooid vanop de Vlooybergtoren. En de arme televisie kijkende Vlaming? Die kon het hele gebeuren enkel nog met lede ogen aanzien.

 

gi

gi

 

En dan lijkt Jan Eelen opeens toch nog een ietwat ludiek einde te willen breien aan de lijdensweg die hij zojuist door onze strotten ramde.

 

gi

 

Wel, Jan, dikke mis poes! Wij willen Jay terug.

 

 

Lieve Callboys, we gaan jullie enorm missen. Dit is geen vaarwel, maar een tot ziens!

 

 

 

Aangezien regisseur Jan Eelen ons met zo'n verwrongen gevoel liet zitten, zorgen wij even voor een leuke afsluiter om de pijn toch enigszins te verzachten.

 

gi

 

Devon, voor eens en voor altijd, we love you!

 

 

En Jan Eelen, we love you too, hoor. Ondanks het verschrikkelijk pijnlijke einde, hebben we enorm genoten van 'Callboys'. Wederom een prachtige vriendschap tussen zeer uiteenlopende karakters prachtig karikaturaal, maar toch subtiel herkenbaar verbeeld. We kijken al uit naar jouw volgende meesterwerk!

 

 

 

 

Meer over 'Callboys':

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '