Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Jani stak zijn boontje voor knappe brandweerman Dennis niet onder stoelen of banken.

14 x Jani’s vrouwelijke touch die zegevierde bij de brandweerlieden in ‘Jani gaat naar de brandweer’

Robine van Tilburg
We hielden ons hart vast toen 'onze' Jani daarnet voor het eerst in zijn leven een brandweerkazerne binnengewandeld kwam. Al dat robuust oermannelijk gedrag, zou onze zachtaardige Jani dat wel overleven? Na enkele minuten bleek echter dat niet de stoere mannen, maar vooral de vrouwelijke touch van Jani de overhand zou krijgen.

Het begon al bij Jani's entree. Een poort van een brandweerkazerne die langzaam opent? Net 'Blind Date'! Een datingprogramma waarvan de stoere adjudant aan de andere zijde van de wand vast hoopte het nooit gezien te hebben.

via GIPHY

Van een complimentje zo nu en dan zijn we niet vies. Ook Jani fleurt helemaal op bij het horen van een complimentje over zijn kostuum.

via GIPHY

'Een degelijke schoen' of een 'comfortabel kostuum'? Dat kan niet mooi zijn…

via GIPHY
via GIPHY

En om dat comfortabele brandweerkostuum bij een alarm aan te trekken krijgt elke brandweerman – Jani incluis – slechts 2 minuten. Ook als ze op de wc zitten… Ieuw!

via GIPHY

Dat Jani de 2 minuten-regel nog niet helemaal gesnopen heeft, werd al meteen duidelijk bij het allereerste alarm. Fashionably late, ofzoiets?

via GIPHY

Gelukkig weet gentleman Jani wel op een gepaste manier zijn excuses aan te bieden. Nothing a koffiekoekske can't fix.

via GIPHY

Of een likje make-up

via GIPHY

Een overwinningsknuffeltje kon onze enthousiaste Jani uiteraard niet onderdrukken wanneer hij – min of meer – slaagde voor zijn eerste oefening.

via GIPHY

Al was de opdracht nadien toch nog nét dat tikkeltje leuker. Goh, als je met je benen open tegen een muur staat, kan je uiteraard niets anders verwachten.

via GIPHY

Ook al probeerden de brandweerlieden hun stoere zelve te blijven, na enkele dagen met Jani doorgebracht te hebben, werden koosnaampjes schering en inslag.

via GIPHY

En schattige man hugs.

via GIPHY

Tegen het einde van de aflevering stak Jani zijn serieuze boon voor knappe brandweerman Dennis niet meer onder stoelen of banken. Hij ruilde zijn gebruikelijk glaasje cava zelfs in voor een frisse pint. Enkel om indruk te maken op Dennis, uiteraard…

via GIPHY

Bij het afscheid was er geen houden meer aan! Kom hier, dat ik u binnenzwier. Go Jani!

via GIPHY

 

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '